Bagt hokkaido-græskar med honning, kanel og skyr 4 pers.

Det skal du bruge

  • 1 stort hokkaido-græskar
  • 1 stang vanilje
  • 2 spsk. kokospalme-sukker
  • Lidt kokosolie
  • 2 små håndfuld mandler
  • 4 store spsk. Skyr
  • En god stødt kanel
  • Hakket ristede mandler
  1. Lidt revet mørkt chokolade 70-80 %

Sådan gør du

  • Del og udhul græskaret
  • Skær græskaret i både og læg dem på en bageplade med bagepapir
  • Smør hver båd med lidt kokosolie
  • Drys kokospalmesukker og lidt kanel over
  • Bag græskarrene i oven ved 175 grader i godt en ½ time
  • Hak og rist mandlerne
  • Bland skyr med vaniljekorn
  • Anret de bagte græskar med en klat vanilje-skyr
  • Drys lidt ekstra kanel og mandler over
  • Riv chokoladen over til sidst