Landbrugselev Gabriella

Hej Alle sammen,

Jeg hedder Gabriella, og jeg er så heldig at kunne være landbrugselev Gabriellahos Janus Sølvsten. Min praktikperiode på Blakgården er en del af min landbrugsuddannelse og jeg bliver ”global organic farmer” fra Kalø Økologiske Landbrugskole, når jeg er færdiguddannet om 2 år.

Jeg startede på Blakgården i slutningen af februar, og skal arbejde her til ultimo september. Mine opgaver på gården består af at passe de æglæggende høns og at samle æg. Om eftermiddagen arbejder jeg med diverse opgaver mest på grøntsagsmarken.

Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og lærer en masse hver dag. Jeg glæder mig til at kunne bidrage til produktionen af dejlige grøntsager og æg til medlemmerne af Kundebonde fællesskabet og håber at møde jer til Kundebondedagene.

Med venlig hilsen

Gabriella