Kundebondedag maj 2024

Kundebondesæsonnen 2024 er rigtig godt i gang. April var kølig og våd men tilgengæld har maj været varm og tør. Men grøntsagerne er blevet sået og passet og står faktisk rigtig godt.

Lørdag var der kundebondedag og vi fik hakket ukrudt væk mellem jordbærplanterne. Tak for den store opbakning til kundebondedagen, hvor vi nåede at komme igennem alle jordbærrækkerne samt asparges bedene.

I denne uge har vi lagt halm mellem jordbærplanterne, som har blomstret rigtigt flot og allerede har sat små grønne bær.

Så er det bare at vente på at de bliver modne.

Her ses jordbærplanter med halm imellem dem.

Bag jordbærplanterne ses sommerporrer, fennikel og salat i lange baner. Vi har lige nu meget salat. Jeg så altid lidt ekstra planter af de tidlige hold, da det aldrig er helt til at vide hvordan foråret bliver. Så kundebonde medlemmerne skal endelig spise en masse salat.