Handelsbetingelser

Varighed

Så længe kundebonde medlemskabet eksisterer, vil der den første dag i måneden foregå en trækning af abonnementet. Der betales månedligt forud. Et kundebonde medlemskab hos Blakgården indgås for en hel sæson af gangen. En sæson er 1. april til 31. marts.

Det skyldes at dyrkningen indrettes efter hvor mange tilmeldte medlemmer der er ved sæsonens start. Vi forventer din forståelse for dette og har tillid til at du ikke opsiger dit abonnement i løbet af sæsonen.

Du vil aktivt blive bedt om at tilmelde dig en ny sæson, inden en sæson ophører. Tilmelder du dig ikke den efterfølgende sæson stopper medlemskabet pr. 31. marts.

Kontakt os pr. e-mail hvis du mod forventning ikke kan fortsætte dit abonnement. Det kan være pga. uforudsete ændringer i dit liv som flytning m.m. Opsigelse skal ske senest 8 dage før den næste trækning.

Kvittering

Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail.
Kvitteringen indeholder en kode til kundebondevognen.

Betalingsmulighed udløb

Såfremt din betalingsmulighed udløber eller slettes vil der blive fremsendt en e-mail med link til fornyelse af betalings oplysninger.

Betalingsoplysninger

Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingsoplysninger til brug for automatisk debitering. Disse oplysninger slettes når aftalen ophører.

Du kan betale med MobilePay og dankort:

Prisen

Prisen på kundebondemedlemskab er inklusiv 25% dansk moms.
Andelsopsparing er uden moms.

Prisregulering

Der tages forbehold for prisændringer. Bestyrelsen for kundebonde a.m.b.a. kan beslutte at regulere den månedlige pris for kundebondemedlemskabet. Dette vil blive varslet mindst 1 måned før betalingen reguleres. Prisreguleringen vil være bindende for alle kundebondemedlemmer og kan maks. være på 20%.

Medlemskab

Kundebondemedlemskabet skal omfatte hele din husstand.
Du er forpligtiget til at give retvisende oplysninger om din husstand, herunder antal personer og alder på eventuelle børn.

Levering

Ved betaling modtager du en mail med koden til kundebondevognen.
Du kan herefter låse dig ind i vognen og betjene dig af de tilgængelige grøntsager, æg og evt. andre fødevarer. Du kan ligeledes hente grøntsager på marken og æg på gården til enhver tid.

Du forpligtiger dig til kun at tage grøntsager og æg til dækning af eget forbrug i din husstand.

Da du selv er ansvarlig for afhentning, anses varen som leveret fra du indgår aftale om kundebondemedlemskab.

Refundering

Påbegyndt abonnement refunderes ikke.

Reklamation

Enhver form for reklamation skal rettes direkte til kontakt@blakgaarden.dk

Ved spørgsmål til dit køb, kontakt janus@blakgaarden.dk