Kundebondedag på Blakgården

Min første kundebondedag på Blakgården med sorte fingre, så hjem og kokkerere, før der blev serveret: Selvplukket salat og grønkålsblomster, som jeg lige har lært at spise – gosh, de smager! Dertil et par retter af perfekt opbevaret rødbede, løg, gulerod og hvidkål tilsat lidt af min egen citronpure + dild, persille og grønkål, jeg plukkede i eftermiddags.  

På bordet også lidt ristet sesamsalt (gomasio) af egen tilvirkning. Du glade, hvor kan der blive meget mad af meget lidt.

Se bare “indkøbet” her: 2 gulerødder, 2 rødbeder, 1 lille kålhoveds, 4 løg (2 blev slet ikke brugt) og æg (som ikke kom i brug) og så det grønne, der SLET ikke blev brugt op. Men alt er skyllet og resten står nu bare og venter på en sulten mund.Jordbærrene blev både frigjort for ukrudt og der blev lagt halm imellem planterne.

Skriv et svar