Hvorfor har jeg valgt kundebonde?

Kunde-Bonde er for mig et tilvalg, der betyder noget i min hverdag. Vi har nok som så mange andre været vant til, at alle slags grøntsager kunne fås hele året. Med Kunde-bonde forsøger vi i stor stil at spise ud fra det, som er at få i den pågældende sæson. Det har betydet mange nye spændende retter, hvor de tilgængelige grøntsager forsøges udnyttet på bedste vis.
Men økologien og det lokale har også en vigtig plads for mig. Jo mere ”oplyst” jeg er blevet, jo mere ved jeg om de mange sprøjtegifte, der bruges og den megen CO2, der udledes for at bringe salat fra udlandet til Danmark eksempelvis. Ved at bruge Kunde-Bonde er jeg også bevidst om, at jeg er med til at skåne miljøet og mig selv og min familie. Det har også været et vigtigt element i valget af Kunde-Bonde.